Poročne obleke, poročni nakit in dodatki, poročni čevlji - MOD'ART, salon poročne in svečane mode
 
REZERVACIJE: 01/724 45 88
 
 
 
 
 
V središču pozornosti
Draga nevesta in ženin,

Pred vami so eni najlepših trenutkov vašega življenja, zato se v vas poraja obilo prijetnih čustev in občutij, morda tudi s kančkom negotovosti, kako boste izgledali. Želite si, da bi se ta dan počutili najlepše, v vsej svoji naravnosti in s tem očarali tudi druge.

Pomembnosti tega čudovitega in izjemnega dne za vas se zavedamo tudi mi. Zato bi vam radi z vso tenkočutnostjo, pozornostjo in strokovnostjo ter kakovostno ponudbo, od izbranih poročnih in svečanih oblek do najmanjših podrobnosti, stali ob strani in z vami vse skupaj zaobjeli v popolno storitev, ki bo osrečevala vse nas in vam na koncu izrekli 'Vse najboljše iz sveta poročne in svečane mode'.

Vaša enkratnost ter enkratnost vašega poročnega dne sta vredni le najboljšega. O vas ne bo govorila le obleka, pač pa tudi vaša osebnost, sproščenost, obraz, skratka vsi darovi, s katerimi razpolagate. In če boste s seboj in svojim poročnim videzom zadovoljni, bo poročni dan še lepši, spomin nanj pa bo ostal čudovit in radostno vznemirljiv.

Vsaka nevesta in ženin sta za nas dragocena, edinstvena in pomembna, vsak poročni par neponovljiv in vreden vse pozornosti. Zato si želimo vzeti čas in z vami doživeti potovanje do obleke, ki bo samo za vas. Vse naše osebje, od osebnih modnih svetovalk do šivilj, je z dolgoletnimi izkušnjami odlično usposobljeno za svoje delo, vsem nam pa je skupen trud, da bi vam pripravili čudovito poročno obleko, zagotovili najboljšo storitev in izpolnili vaša pričakovanja.

Predaja poročne obleke v vaše roke je tudi za nas prav poseben dogodek. Po skupnem tesnem soustvarjanju, da bi vam pripravili obleko vaših sanj, je to priložnost, da vam zaželimo čudovit in nepozabno lep poročni dan ter obilje sreče na novi poti.

Naj bo vaša poročna obleka eden od najlepših spominov vaše poročne zgodbe.

Hvala za vaše zaupanje.


mag. Martina Čižman, vodja salona    Najnovejše kolekcije si oglejte in izberite na naši novi spletni strani poroka.com.Pomembna podrobnost: izbira osnovne barve poročne obleke
Naravna bela, 'ne' bela, popolnoma bela, 'umazano' bela, krem, nežna krem, 'smetanovo' bela, močna krem, barva šampanjca… in še mnogo je izrazov, ki skušajo opisati osnovne barvne tone poročnih oblek. Izbrati barvo, ki se vam najbolj poda oziroma vam je 'pisana na kožo', je skoraj tako težko, kot najti vam najprimernejši model poročne obleke. In ali sploh obstaja ključ do pravilne 'rešitve'? Seveda obstaja, to je ton vaše polti.

Nežnim kožnim tonom se najlepše podajo naravni blagi, 'ne beli' (off white) toni. Neveste s tako poltjo naj se raje ogibajo popolnoma belih oblek, saj izrazito bela barva poudarja občutek bledosti.

Za neveste z običajno 'intenzivno' poltjo z nekoliko rožnatimi podtoni kože je najboljša 'barvna' izbira nekoliko izrazitejša krem barva, medtem ko naj neveste z rumenkastimi podtoni najprej razmišljajo o nežni 'šampanjski' krem barvi ali o 'umazano' (diamantno) beli. Ti barvi na fotografijah izgledata tako rekoč beli. V splošnem velja, da v ta barvni 'okvir' pri nas sodi daleč največ nevest.

Neveste z močnejšo poltjo pa so z vidika barvne 'kompatibilnosti' pravzaprav najsrečnejše, saj je zanje primerna velika večina belih ali 'ne belih' (off white) barvnih tonov poročnih oblek. S temnejšo poltjo z rumenkastimi ali bronastimi podtoni pa so najbolj 'skregani' rumenkasti krem odtenki. Bolje je poskusiti s popolnoma belo ali 'šampanjsko' krem z blagim rožnatim pridihom.

Še nekaj pravil za uspešno iskanje poročne obleke
  + Raziščite 'teren': vzemite v roke nekaj poročnih revij ter pobrskajte po spletu in si ustvarite sliko zadnjih trendov in modnih stilov.
  + Imejte izbran vsaj letni čas in stil poroke. Tako boste imele manj težav pri izbiri obleke, ki bo resnično primerna 'poročnim okoliščinam'.
  + Vprašajte se, kako globoko ste za izbiro (izposojo, nakup) želene poročne obleke pripravljene seči v žep - predvsem zato, da vas ne bi prevzelo nekaj, česar si ne mislite privoščiti.
  + Izberite zaupanja vreden poročni salon, z dobro ponudbo ter prijaznim in strokovnim osebjem. Za predloge in priporočila povprašajte prijatelje, znance in morda celo 'sveže' neveste.
  + Ob izbiri poročnega salona imejte v mislih tudi možnost, da dobite vse na enem mestu: poleg obleke tudi čevlje, dodatke, modni nakit.
  + Izbira poročne obleke v spremstvu osebe, kateri okusu zaupate, bo neprimerno lažja in boljša, morda še celo zabavna. Če bo 'spremljevalcev' preveč, bo izbira precej težja, vaša negotovost pa večja.
  + Bodite odprti za predloge! Ne ostanite zgolj pri lastni predstavi poročnega videza ampak poskušajte še s čim drugačnim. Morda bo to prav tisto, kar iščete.
  + Zaupajte občutkom, vedele boste, kdaj je izbira prava. Počutile se boste udobno in samozavestno, in ne čudite se, če vas bo ta nepozabni občutek prevzel.