Ženska svečana moda - MOD'ART
 
REZERVACIJE: 01/724 45 88
 
 
 
 
 
Modna obutev za poroke in druge svečane priložnosti
Tudi obutev je pomembna za dobro počutje v (običajno) dolgem in napornem poročnem dnevu.

Naša ponudba obsega obutev različnih slogov, višin in oblike pet ter materialov, saj je poleg satenastih čevljev mogoče izbrati še čevlje iz usnja, naravne svile in drugih materialov. Izbirate lahko med več kot 70 različnimi modeli.

Satenasti čevlji zagotavljajo vrhunsko eleganco in udobje, mogoče pa jih je tudi barvati (v katerokoli želeno barvo), kar je vedno večkrat dobrodošlo že ob poroki, pa tudi po njej. Zlasti zaradi barvne prilagodljivosti je veliko modelov primernih za priložnosti, kjer se zahteva popolna barvna skladnost celostnega videza.

V ponudbi imamo tudi modne moške usnjene čevlje za svečane priložnosti.


Najnovejše kolekcije si oglejte in izberite na naši novi spletni strani poroka.com.Bogata izbira
Vsi ženski modeli so na voljo v velikostih od 36 do 41, nekateri pa celo v številkah od 35 do 43. Višine pet segajo od 1 do 11 centimetrov.

Nekateri modeli so izdelani s posebnim poudarkom na udobju, kar vam nudi popolno garancijo, da se boste v njih počutili zares odlično. V ponudbi so tudi modeli, ki so nekoliko širši in so tako dobrodošla rešitev za vse, ki imate širša stopala.

Da bo celosten videz povsem skladen, lahko k čevljem izberete tudi torbice iz enakih materialov.

Moški čevlji so izdelani v celoti iz usnja, na voljo so v velikostih od 39 do 47, v enakih materialih (in barvah) so na voljo tudi pasovi.

Celotno ponudbo si lahko ogledate in pomerite v našem razstavno-prodajnem salonu.