Poročne obleke, poročni nakit in dodatki, poročni čevlji - MOD'ART, salon poročne in svečane mode
 
REZERVACIJE: 01/724 45 88
 
 
 
 
 


Najnovejše kolekcije si oglejte in izberite na naši novi spletni strani poroka.com.Skrben izbor raznolikih vrhunskih kolekcij poročnih oblek vam zagotavlja, da pri nas izberete obleko, v kateri se boste na poročni dan počutile prijetno, udobno, sproščeno, modno in samozavestno. V naših oblekah boste preprosto uživale!

Naša ponudba moške poročne in svečane mode obsega obleke priznanih evropskih proizvajalcev moških oblek (Wilvorst, Masterhand), telovnike, svečane srajce in kravate, kakovostne usnjene čevlje in pasove, modno in udobno spodnje perilo ter druge dodatke.

Zagotavljamo vam največjo izbiro poročnih čevljev v Sloveniji. Satenasti čevlji so kot nalašč za poročni dan, saj so udobni, lahki, njihovo barvo pa se da popolnoma prilagoditi barvi obleke. Poleg satenastih čevljev je na voljo tudi široka izbira usnjenih poročnih čevljev ter obutve za druge svečane priložnosti. Ne pozabite, da tudi primerna poročna obutev lahko prispeva k vašemu dobremu počutju na poročni dan.

Z našo izbiro svečanih ženskih oblek boste elegantno in modno oblečene tudi za različne svečane priložnosti, bodisi slavnostne večerje in prireditve, poslovna srečanja, mature ali druženja, ko morate še posebej skrbno izbrati svoje (svečano) oblačilo.

S premišljeno izbiro modnih dodatkov je poročni videz mogoče učinkovito in lepo dopolniti. Da bo vaš celostni izgled popoln, vam nudimo kvaliteten modni nakit (ogrlice, uhani, zapestnice), torbice, raznolik izbor naglavnega okrasja (pajčolani, diademi, lasnice...), rokavice najrazličnejših dolžin, ogrinjala, krinoline...

K popolnemu udobju, počutju in videzu pomemben del prispevajo 'nevidni' poročni dodatki: spodnje perilo (nedrčki, hlačke), stezniki, (samostoječe) nogavice, podvezice... Za čarobne poročne trenutke!

Dober nasvet ob pravem času je "zlata vreden". Tega se zavedamo tudi v Mod'Art-u, zato vam pri izbiri vaše poročne obleke in oblikovanju celostnega videza pomagajo naše usposobljene modne svetovalke. Nekaj nasvetov o tem, kako do skladnega poročnega videza, si lahko preberete tudi v naši modni svetovalni rubriki.

Edini v Sloveniji nudimo barvanje obutve in torbic (iz satena in svilenega satena) v katerikoli želeni barvni ton!

K skladnemu videzu namreč veliko prispevajo tudi usklajene barve. Da se bodo vaši čevlji, torbice pa tudi rokavice barvno prilegali izbrani obleki, vam vse te dodatke obarvamo v željen ton. Če pa se po poroki sprašujete kam z vašimi belimi ali krem čevlji, nudimo primerno rešitev tudi za to.

Izbrani nakit, spodnje perilo, svilena ogrinjala, podvezice pa tudi drugi modni in praktični artikli so lahko čudovito darilo za (bodoča) mladoporočenca. Vsi izdelki iz našega darilnega programa so na voljo v ličnih embalažah.